Denk jij ook mee over de Kop van Wagenweg?

13 november '19

Het terrein ten oosten van de Burgemeester D. Kooimanweg (huisnummer 4 t/m14), vanaf de Where tot de Albert Heijn zal de komende jaren transformeren tottot een nieuw deel van Purmerend, waar mensen met plezier wonen, werken en verblijven

Buurt inloop-avond

Wij, BPD Ontwikkeling, zijn sinds de zomer de nieuwe eigenaar van het terrein langs het spoor in het Wagenweggebied waar voorheen de voormalige Heron-garage stond. Natuurlijk hebben wij zelf ideeën over het nieuwe terrein. Zo ligt er een duidelijke visie vanuit de gemeente over het woningbouwprogramma: 30% sociaal, 30% middeldure huur/betaalbare koop, 40% vrij in te vullen. Tevens ligt er een eerste schetsontwerp voor het gebied welke een indruk geeft van de beoogde bouwvolumes en de bouwhoogtes. Maar we willen ook graag van u – als onze buurtgenoot - weten wat er speelt, leeft en waar we aandacht aan zouden moeten besteden. Jullie wonen immers al in deze buurt en zijn dus de experts! Om deze reden organiseren we een buurt-inloopavond over en op het terrein.

image alt

Wat kun je die avond verwachten?

We hebben in de werkhal aan de Burgemeester D. Kooimanweg 6 een aantal panelen klaar staan en vragen u om daar uw mening, tips en ideeën bij aan te geven. Laat het ons weten die avond! Dan gaan wij vervolgens kijken in hoeverre we deze input kunnen meenemen in het ontwerpproces..Natuurlijk kunt u uw opmerkingen en vragen ook kwijt aan iemand van het Kop van Wagenweg-team van BPD. Ook zullen er mensen van de gemeente aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

  • Wat: inloop-avond Kop van Wagenweg
  • Wanneer: woensdag 27 november 2019
  • Waar: De Werkhal aan de Burgemeester D. Kooimanweg 6, te Purmerend
  • Tijdstip: inloop vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur 

Parkeren en aanmelden

We hopen veel buurtgenoten te zien tijdens deze inloopavond. Kom daarom alsjeblieft zoveel als mogelijk te voet of met de fiets om parkeerproblemen te voorkomen.

Om een indicatie te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we u om u aan te melden via [email protected] Onder vermelding van 'Inloopavond Kop van Wagenweg'. We kijken uit naar uw komst!