Kom jij langs op 16 september?

25 augustus '20

Het project Kop van Wagenweg krijgt steeds meer vorm. Na de vorige informatiebijeenkomst informatieavond van 27 november 2019 is er door veel partijen hard en met veel enthousiasme verder gewerkt aan het plan. De huidige stand willen we graag met je delen en je in de gelegenheid stellen om uw reactie te geven. Dit doen we graag samen op woensdag 16 september.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

De informatieavond is toegankelijk voor iedereen die zich aanmeldt. Of je nu een buurtbewoner bent of een belangstellende. In P3 wordt de informatieavond georganiseerd. Alle aanwezigen krijgen de gelegenheid om bij alle thema's langs te lopen om informatie op te halen, vragen te stellen en meningen en ideeën mee te geven. Thema’s die bijvoorbeeld aan bod komen zijn het stedenbouwkundig plan, bezonningsstudie, openbaar gebied en planning.

image alt

Aanmelden

De informatieavond wordt georganiseerd met in acht name van de coronamaatregelen. Per tijdslot is er een beperkt aantal plaatsen, waardoor aanmelden verplicht is. Vervolgens word je verdeeld over groepen, zodat 1,5 meter afstand tijdens de route langs de panelen geborgd kan worden. We werken op woensdag 16 september met de volgende tijdstippen:

• 18.00 – 19.30 uur
• 19.30 – 21.00 uur

Via onderstaande button kun je je aanmelden op de website van P3. 

Aanmelden

Bereikbaarheid en parkeren

We hopen veel mensen uit de omgeving te zien tijdens de bijeenkomst. Kom wanneer het mogelijk is te voet of met de fiets. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren bij Gemeente Purmerend, Purmersteenweg 42, en aan de achterkant van het Gemeentehuis op de Populierenweg. Daarnaast zijn er ook plekken beschikbaar bij parkeerplaats Poelstraat (achter de bibliotheek), welke op 5 minuten afstand ligt van P3.

  Bekijk alle nieuwsitems
  Kop van Wagenweg